Ontmoet uw nieuwe partner, Raytech, op Advanced Manufacturing

Een beurs is altijd een uitstekend moment om klantenrelaties te vernieuwen en te versterken. Het is voor het eerst dat Raytech deelneemt aan de Advanced Manufacturing beurs dus er is zeker ook de kans nieuwe toekomstige partners te ontmoeten. Het Metal & Subcontracting luik van de beurs sluiten perfect aan bij de activiteiten van Raytech en daarom is dit een uitgelezen kans om eens iets nieuws te proberen.

Raytech is een toonaangevend bedrijf in België op het gebied van micro laserbewerkingen. We laten aan de hand van videomateriaal zien hoe sommige bewerkingen worden uitgevoerd en voorzien een overvloed aan samples die onze extreme precisie benadrukken.

Naast micro laserbewerkingen zal Raytech ook haar expertise in 3D metaalprinten tonen op de beurs. Er zullen verschillende voorbeelden van 3D geprinte objecten tentoon gesteld worden en hoe deze technologie gebruikt kan worden in verschillende toepassingen.

Meer weten over Raytech en haar activiteiten?

Bezoek dan https://raytech.be/ voor meer informatie. We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten op de Advanced Manufacturing beurs.