Smart Badge

Verkrijg eenvoudig en snel informatie van exposanten dankzij onze Smart Badge technologie.

Hoe jouw bezoekersbadge gebruiken?

  1. Op elke stand zal je één of meerdere groene bordjes zien staan. Heb je interesse in een exposant en zijn producten? Raak de lezer op het groene bordje aan met jouw bezoekersbadge. Je weet dat jouw actie geslaagd is als je een biep geluidje hoort en de lezer groen oplicht.
  2. De dag na jouw bezoek ontvang je 1 e-mail met een overzicht van alle verzamelde informatie én enkele aanbevelingen van exposanten die ook interessant kunnen zijn voor jou.

Jouw voordelen:

  1. Jouw bezoekersbadge is jouw virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi of nemen van notities.
  2. Jij weet perfect welke standen je bezocht hebt. Je ontvangt nadien een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.
  3. Geen spam. Je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Succesvol nieuw beursconcept

Na de succesvolle lancering van ‘Journée du Métal’ voor de Franstalige Belgische markt in juni 2022 en het succesvolle nieuw beursconcept Advanced Manufacturing van Easyfairs Spanje stellen we u trots “Advanced Manufacturing Belgium” voor: een combinatie van de twee.

De all-in standen zoals tijdens Journée du Métal komen terug maar dan met het open karakter en geprinte achterwand (zie foto) van Spanje.