Valk Welding: Een Sterke Verbinding in Innovatieve Lasrobottechnologieën

Valk Welding: Een Sterke Verbinding in Innovatieve Lasrobottechnologieën

Bij Valk Welding koesteren ze hun rijke geschiedenis, een reis die begon in 1961 in Alblasserdam met een hecht en gepassioneerd team. Al vanaf die bescheiden start hebben ze zich gepassioneerd ingezet voor het leveren van hoogwaardige lasrobottechnologieën en het opbouwen van langdurige relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Hun groei is een testament aan de toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid.

Ondanks de beperkte middelen leverden ze in 2006 al zo´n 90 installaties, waarbij ze de tevredenheid van hun klanten hoog in het vaandel hielden.

Naarmate de vraag naar de producten toenam, groeide ook de behoefte aan ruimte en efficiëntie. Inmiddels operereert Valk Welding vanuit acht panden in Nederland en hebben ze meerdere vestigingen verspreid over Europa.

Valk Welding
Valk Welding

Onze Kernwaarden: Trots, Verbinding en Innovatie

Trots met passie, is de drijvende kracht achter alles wat Valk Welding doet. Als familiebedrijf zijn ze gedreven door een diepgewortelde passie voor ondernemerschap, lasrobottechnologie en voortdurende innovatie. Ze streven ernaar om niet alleen een leverancier te zijn, maar ook een partner die actief meedenkt met zijn klanten om telkens de beste oplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften.

Een sterke verbinding vormt de kern van het bedrijf, niet alleen in de lasverbindingen die ze creëren, maar ook in de relaties die ze opbouwen met hun klanten, leveranciers, en medewerkers. Door open communicatie, wederzijds respect en een toewijding aan samenwerking streven ze ernaar om langdurige relaties op te bouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen en partnerschap.

Innovatie zit in het DNA van Valk Welding, en ze blijven dan ook niet voor niets een voorloper in de ontwikkeling van lasrobottechnologieën. Hun Software en Research & Development afdelingen zijn voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe mogelijkheden op het gebied van hardware en software, terwijl ze actief investeren in nieuw talent om frisse ideeën en perspectieven te stimuleren. Hierbij ligt de focus op het bieden van innovatieve oplossingen die de klanten helpen om hun concurrentiepositie te versterken en de continuïteit van de maakindustrie te waarborgen.

 

Onze Deelname aan Advanced Engineering & Advanced Manufacturing

Als toonaangevende speler in de maakindustrie nemen ze graag deel aan evenementen zoals Advanced Manufacturing. Het is de ideale gelegenheid om hun nieuwste innovaties te presenteren, zoals hun software voor het automatisch programmeren van industriële lasrobots (ARP), en om in direct contact te komen met zowel nieuwe als bestaande klanten.

“We kijken ernaar uit om onze passie voor lasrobottechnologieën te delen en samen te werken aan het vormgeven van de toekomst van de industrie.“

Als voorloper in lasrobottechnologie streven ze ernaar om hun positie verder te versterken door samen te werken met partners zoals ArcNC om nieuwe oplossingen te  ontwikkelen die de industrie transformeren. Hun toekomstplannen omvatten het verder uitbreiden van haar ARP-softwareoplossingen en het verkennen van nieuwe mogelijkheden op het gebied van automatisering en artificial intelligence.

Valk Welding