Op maat gemaakte poederlakken dankzij Protech Group

Meer dan 45 jaar expertise in poederlakken

De Protech Group excelleert in het ontwikkelen en produceren van de best passende producten en diensten, waarmee wij samen met onze klanten hun productkwaliteit en productieprocessen optimaliseren.


Ons R&D departement streeft voortdurend naar kwaliteitsverbetering en innovatie, waarbij we voldoen aan (inter)nationale richtlijnen zoals ISO en certificaten behalen zoals Qualicoat, Qualisteelcoat, GSB, en meer. We blijven nieuwe technologieën ontwikkelen om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen en hun uitdagingen op te lossen. 

Met meer dan 45 jaar expertise in poederlakken, kunt u erop vertrouwen dat wij uw producten naar een hoger niveau tillen en uw verwachtingen overtreffen.

 

Fabrieksuitbreiding

Onze fabrieksuitbreiding in Opava, Tsjechië zal naar verwachting in 2024 worden voltooid. Dit stelt ons in staat om Oost-Europa gemakkelijker te bedienen vanuit deze locatie en onze Belgische fabriek meer te richten op onze klanten in West-Europa. Op deze manier kunnen we onze producten efficiënter en effectiever leveren aan al onze klanten in heel Europa.

 

Producten

Op de beurs willen we uitpakken met onze LB- en EF-series, beide zijn een gamma van thermohardende poederlakken.

  • LB-SERIES zorgt ervoor dat de baktemperatuur lager is en/of de baktijd korter is.
  • EF-SERIES is een reeks primers en functionele epoxy poederlakken.