Hét event voor metaal-bewerking

Lancering "Metal" naast Welding Week

In juni 2022 vond de eerste editie van Journée du Métal plaats, een nieuw beursconcept van één dag met all-in standen gericht op de Franstalige markt. Hier stonden zowel exposanten met las-, metaal- als toeleveringsoplossingen. Deze combinatie werd door onze bezoekers, exposanten en strategische partners heel positief bevonden.

Eerder onderzoek na Welding Week en Subcontracting 2019 gaf ook aan dat onze bezoekers graag de volledige oplossingsketen wilden zien.

Hét event voor de metaalbewerkende industrie

Naast het gekende Welding Week, dé beurs voor de lasprofessional en de vakbeurs Subcontracting, het event voor industriële toeleveranciers lanceren we daarom een nieuw event: Metal. Op deze nieuwe vakbeurs komen metaalbewerkende professionals ontdekken wat de nieuwste oplossingen zijn in verspanen, plaatbewerking, oppervlaktebehandeling, 3D printen,….

We bieden u een efficiënte formule aan om de metaalsector te bereiken.

Met een vast totaalbudget zal u meer visibiliteit en meer leads kunnen genereren om zo tot een succesvolle beursdeelname te komen!

Deze exposanten zijn alvast aanwezig

RobWelding
Laskar-Puntlastechniek BV
Als vakblad is het belangrijk om de vinger aan de pols te houden. Geen betere plek om de nieuwste ontwikkelingen in metaalbewerking op het spoor te komen, zeker omdat er zoveel disciplines in één event aan bod komen. En voor wie zolang niet kan wachten, in Metaalvak én Métaltech lichten we net voor Advanced Manufacturing al een tipje van de sluier van wat er allemaal te zien en te beleven zal zijn. Hou onze kanalen in de gaten.
Freddy Fierens
Louwers Mediagroep

Séverine Ehlinger

Account Manager Metal

Contacteer mij voor een offerte op maat

Cindy Gieskes

Account Manager Metal

Contacteer mij voor een offerte op maat

Jean-François Dekens

Account Manager Metal

Contacteer mij voor een offerte op maat