14-15-16 mei 2024 - Antwerp Expo

Hét event voor metaal-bewerking

Hét event voor de metaalbewerkende industrie

Naast het gekende Welding Week, dé beurs voor de lasprofessional en de vakbeurs Subcontracting, het event voor industriële toeleveranciers lanceren we daarom een nieuw event: Metal. Op deze nieuwe vakbeurs komen metaalbewerkende professionals ontdekken wat de nieuwste oplossingen zijn in verspanen, plaatbewerking, oppervlaktebehandeling, 3D printen, …

Beleving ten top!

Naast +250 exposanten, staat er ook een randprogramma om u tegen te zeggen klaar! Ga zelf aan de slag en test uw skills bij de Wall of Flame van VCL, controleer zelf een lasnaad, neem deel aan het BK Virtual Welding of boost uw kennis tijdens het lassymposium van BIL.

Tijd voor ontspanning? Kom langs tijdens de Metal Night, vier met ons mee en proef ons zelf gebrouwen biertje: Ferro Fusion.

 

Deze exposanten zijn alvast aanwezig

RobWelding
Laskar-Puntlastechniek BV
Als vakblad is het belangrijk om de vinger aan de pols te houden. Geen betere plek om de nieuwste ontwikkelingen in metaalbewerking op het spoor te komen, zeker omdat er zoveel disciplines in één event aan bod komen. En voor wie zolang niet kan wachten, in Metaalvak én Métaltech lichten we net voor Advanced Manufacturing al een tipje van de sluier van wat er allemaal te zien en te beleven zal zijn. Hou onze kanalen in de gaten.
Freddy Fierens
Louwers Mediagroep

Séverine Ehlinger

Account Manager Metal

Contacteer mij voor een offerte op maat