247TailorSteel dit jaar voor het eerst op Metal, Advanced Manufacturing 2023!

247TailorSteel, de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen, staat van 22 en 23 november op Advanced Manufacturing – Metal in de Antwerpen Expo. ”We zijn blij op deze beurs te mogen staan, want we hebben een bijzonder verhaal te delen dat goed met een beursdeelname wordt ondersteund. In de afgelopen tijd zijn er veel ontwikkelingen geweest binnen ons bedrijf en Metal 2023 brengt een unieke mogelijkheid om dit met de klanten te delen.” zegt Neander Nijenhuis, Hoofd verkoop van het bedrijf.

Eerste Belgische vestiging

247TailorSteel is in haar relatief korte bestaan (15 jaar) explosief gegroeid. Inmiddels is ze marktleider op het gebied van op maat gesneden metalen delen in Nederland en zet 247TailorSteel deze koers door voor Europa. Recentelijk zijn er nieuwe vestigingen geopend in Zuid-Duitsland en in Noord-Brabant (NL). In de komende maanden wordt er gebouwd aan de nieuwe vestiging in Hooglede, de eerste Belgische vestiging van het bedrijf. Met de komst van deze nieuwe vestiging wordt de lokale aanwezigheid van de organisatie versterkt en komt hun doel om klanten binnen een straal van 250 kilometer te bedienen steeds dichterbij. Naar verwachting zal in september 2023 de Belgische fabriek operationeel zijn. Op totaal 30.000m2 worden gefaseerd twaalf lasersnijmachines, tien buislasers en twaalf kantbanken geïnstalleerd.

Sophia® de online software

De drijvende kracht achter 247TailorSteel is de online software Sophia®. Sophia® genereert in een handomdraai lasergesneden metalen platen, buizen en kantdelen. Vanuit een STEP-, DXF- of DWG-bestand ontvangt de klant real-time een gedetailleerde offerte. Daarnaast geeft zij tijdens de ontwerpfase inzicht in de kosten. De klant kan tussentijds de materiaalsoorten of –diktes, maar ook het design of de verbindingsmethodes aanpassen.

Vertegenwoordigers van 247TailorSteel zullen op Metal uitleg geven over recente updates van Sophia®, die constant wordt doorontwikkeld om aan de behoeftes van de klanten te voldoen en de gebruiksvriendelijkheid verder te vergroten. Ook vertellen ze u graag alles over onze nieuwste vestiging in Hooglede. U vindt 247TailorSteel op stand 1143.