New Generation Pickling: De nieuwe standaard voor niet-giftige oppervlaktebehandelingen

Voorheen werd bij het beitsen van RVS gebruik gemaakt van giftige chemicaliën die een bedreiging vormden voor de gezondheid van de werknemers en het werkmilieu. Maar dankzij Core Industrial is dit nu verleden tijd. Hun New Generation Pickling-lijn biedt innovatieve, niet-giftige beitsproducten die even effectief zijn als traditionele producten.

De voordelen van non-toxic beitsen zijn enorm. Niet alleen vermindert het het risico op gezondheidsproblemen, het verhoogt ook de waarde van het eindproduct. Dit komt onder meer doordat de gebruikte vloeistoffen typerend zijn voor een bedrijf en daarmee ook voor de geproduceerde roestvast stalen producten. Het gebruik van niet-giftige vloeistoffen is kenmerkend voor een bedrijf en kan bijdragen aan een verbeterde reputatie en vertrouwen bij klanten en belanghebbenden.


Breed scala aan niet giftige beitsvloeistoffen
Deze lijn van producten is verkrijgbaar als beitspasta, sproeibeits, badbeits en passiveermiddel. Hun lasnaadreinigers stonden al bekend om de niet-giftige, NSF-gecertificeerde vloeistoffen.

Impact van non-toxic beitsen
Het gebruik van non-toxic beitsvloeistoffen draagt bij aan de bevordering van duurzaamheid. Het vermindert de hoeveelheid giftig afval, waardoor de impact op afvalwater wordt geminimaliseerd. In deze ontwikkeling neemt Core Industrial het voortouw.

Giftige beitsproducten hierbij overbodig
In conclusie, met New Generation Pickling biedt Core Industrial een veiligere en gezondere manier van beitsen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. Het is tijd om afscheid te nemen van giftige beitsproducten en over te stappen op deze nieuwe generatie, niet-giftige oppervlaktebehandelingen. Door deze producten te gebruiken, kunnen bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een geheel betere werk- en leefomgeving voor iedereen.

“Giftige beits is verleden tijd. Het gebruik van non-toxic beitsproducten verbetert de kwaliteit van de oppervlaktebehandeling, verhoogt de waarde van het RVS-product en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun reputatie te verbeteren en vertrouwen op te bouwen bij klanten en belanghebbenden. New Generation Pickling door Core Industrial biedt een veiligere en gezondere manier van beitsen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. Giftige vloeistoffen voor oppervlaktebehandelingen van RVS zijn hiermee overbodig. Bij Core Industrial kunnen we niet wachten om de nieuwste ontwikkelingen te demonstreren want naast niet giftige vloeistoffen presenteren wij ook ‘s werelds eerste sproeibeits mengpomp.”