Ontdek hoe Core Industrial het sproeibeitsen heeft geoptimaliseerd met ’s werelds eerste Beitspomp

De industriële sector is voortdurend in beweging en het is belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en innovaties. Core Industrial begrijpt dit als geen ander en introduceert daarom ‘s werelds eerste sproeibeits mengpomp. Dit revolutionaire apparaat zorgt voor een gelijkmatig mengsel van sproeibeits tijdens het vernevelen, waardoor het sproeibeitsproces efficiënter en effectiever wordt.

Over de Sproeibeitspomp
Een sproeibeits mengpomp is een apparaat die het proces van sproeibeitsen vereenvoudigt en optimaliseert. Met deze volautomatische pomp wordt de sproeibeits gemengd tijdens het vernevelen, waardoor er geen handmatig schudden meer nodig is. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige, onberispelijke uitstraling op het roestvrijstalen oppervlak.

Handmatig schudden overbodig
Traditioneel gezien moest sproeibeits handmatig geschud worden om een goed resultaat te garanderen. Dit was een tijdrovend en arbeidsintensief proces. Met de sproeibeits mengpomp van Core Industrial kan het mengen en vernevelen echter gelijktijdig plaatsvinden, waardoor tijd en energie bespaard worden. Dit resulteert in een hogere efficiëntie en een snellere verwerking van grote oppervlakken.

Waarom sproeibeitsen met een mengpomp?
Het mengen van sproeibeits is cruciaal om een gelijkmatig mengsel te verkrijgen voor elke dosering. Dit komt doordat de vaste deeltjes naar de bodem van het vat zakken. Met een volautomatische mengpomp voor sproeibeits wordt echter ten alle tijde de vloeistof in een constante loop gebracht, waardoor de kwaliteit gegarandeerd altijd identiek blijft.

Non-toxic beitsen
Giftig beitsen promoot Core Industrial al lang niet meer. Met hun niet giftige beitspasta, sproeibeits, badbeits en passiveermiddel zijn ze niet alleen pionier op het gebied van volautomatisch sproeibeits verpompen maar ook op het gebied van niet-giftige vloeistoffen, genaamd New Generation Pickling. Met de vaten en beitspomp van Core Industrial is het proces van (sproei)beitsen niet alleen geautomatiseerd en gemakkelijker, maar ook een stap in de juiste richting voor de gezondheid en het bedrijfsmilieu op de werkvloer.