Slabinck voor het eerst op Advanced Manufacturing – Metal

Een primeur. Plaatbewerking- en metaalbedrijf Slabinck neemt op 22 en 23 november voor het eerst deel aan Advanced Manufacturing – Metal. “Als sterkste speler in West-Vlaanderen willen we onze naamsbekendheid verder vergroten in de regio Antwerpen en onze veelzijdige technische oplossingen promoten”, zegt Anthony Slabinck. “We hebben dan ook véél te bieden. Kent u ons nieuwste online bestelportaal al?”

Veelzijdig Belgisch metaalbedrijf

Slabinck is een Belgische leverancier van metalen platen en afgewerkte metaalproducten met een ijzersterke reputatie. Gevestigd in Brugge en met een productieafdeling in Noord-Macedonië staat het familiebedrijf al zes generaties lang voor topkwaliteit. Dankzij een up-to-date machinepark en meer dan 100 vakkundige medewerkers, van engineers tot techniekers, levert het in-huis gemaakte metalen onderdelen voor een waaier aan sectoren. “Onze klanten rekenen op ons voor onberispelijke plaatbewerking en dito las- en lakwerk. Ongeacht de toepassing, we beheersen alle technieken om eenvoudige platen of hightech-producten te maken en razendsnel te leveren. Ook grote oplages, via onze vestiging in Skopje. Daar willen we met onze deelname aan Advanced Manufacturing bedrijven in de regio van Antwerpen nog meer van overtuigen”, zegt Anthony.

Online bestelportaal: een offerte binnen 2min.

En nog een primeur. Begin dit jaar lanceerde Slabinck een webshop waar klanten zelf hun bestellingen kunnen plaatsen. Op Advanced Manufacturing kunnen bezoekers er uitgebreid mee kennismaken en krijgen ze alle uitleg over hoe het online bestelplatform werkt. “De lancering van een digitale bestelmodule past in onze strategie om het klanten nog eenvoudiger te maken 24/7 offertes aan te vragen en producten op maat te
bestellen. Het systeem is heel intuïtief en perfect veilig. Wie een prijsopgave nodig heeft, is langs deze weg al binnen de 2 minuten geholpen”, zegt Anthony. 

 

 

Meer weten? Je vindt Slabinck op stand 1107.